Kontakt os

beskriv dit problem nedenfor og få hjælp, helt uforpligtende

Kontakt os

Bliv kontaktet af en professionel inden for 24 timer i alle hverdage. 

Når du planlægger at bygge eller renovere dit hjem, er det vigtigt at vælge et pålideligt og erfarent byggefirma. Hos nybyggeri-pris har vi mange års erfaring i byggebranchen, og vi tilbyder en bred vifte af tjenester, lige fra bygning af nye boliger til renovering af eksisterende boliger. Vi bruger altid høj-kvalitetsmaterialer, og vores erfarne håndværkere sørger for, at dit hjem bliver bygget eller renoveret efter de højeste standarder.

Hvis du er på udkig efter et byggefirma, der kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde drøfte dine ønsker og give dig et gratis tilbud.

Bliv kontaktet af en professionel

Nybyggeri-Pris.dk

Alt du skal vide, når du bygger hus!

Personlig betjening

Få din helt egen kontaktperson.

Send os en besked

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Det er en super nem process

Få hjælp til at bygge nyt hus

Det er vigtigt, at:

Få den rigtige hjælp når du skal byggeprojektet. Vi hjælper dig med at indhente tilbud når du skal bygge eget hus, hjælp og rådgivning fra erfarne håndværkere med mange års erfaring indenfor miljøvenlige nybyggerier i Danmark.

Fortæl os om, hvilken type hus du ønsker:

Giv os så mange oplysninger om dine behov for ejendomsudvikling (miljøvenligt hus og energibesparende hus?), så vi ved præcis, hvad der vil fungere bedst for dig baseret på placering og budgetbegrænsninger.

Kontakt os i dag

Modtag op til fem gratis tilbud fra kvalificerede bygherrer, der matcher dine krav.

Hvis dette lyder som noget du har brug for, så vær venlig at kontakt os i dag – det er gratis, hurtigt og nemt.

Vores specialister

Hele grunden til vi fungerer som vi gør

Amanda Højstrup

Senior projektleder

Amanda står for alt driften og online delen af vores forretning. Det er hende, der sørger for, at alt er i orden og kører gnidningsløst. Hvis der opstår problemer med vores websted eller onlinetjenester, er det hende, der løser dem.

Morten Stenbæk

CEO & CFO

Morten er ansvarlig for den økonomiske del af vores virksomhed. Han sørger for, at vi har penge nok til at betale vores regninger, og at vi har et overskud. Han tager sig også af alt bogholderi og selvangivelser.